tirsdag 31. august 2010

Denne syntes jeg er så fin :O)

Oppdretteren

En oppdretter er en som tørster etter kunnskap og ALDRI kan alt

En oppdretter er en som ofrer alle personlige interesser, penger, tid, vennskap og en fremtid med fine tapeter og hele møbler.
Han/hun gir opp drømmen om en lang og luksus båtcruise mot å få reise på utstillinger med hunden. Oppdretteren klarer seg uten søvn (men ikke uten kaffe) ved planlegging av kommende kull eller våke over en snart fødende tispe. Og etter valpingen overvåkes de i flere døgn for den minste lyd eller pip fra valpene

Oppdretteren avlyser middagsinvitasjonen for at tispa skal føde eller at valpene skal ha mat kl 20. Han/hun har ingen ting imot fostervann og gir munn mot munn metoden til en nyfødt valp med pusteproblemer.

En oppdretters kne er en fantastisk plass der champions og vinnere en gang har ligget og sovet.
En oppdretters hånd er sterk, men myk og aldri så forsiktig som når den stryker den lille våte nyfødte valpens nese.
En oppdretters skuldre er ofte belastet av harde ord og “skittprat” fra andre mennesker, men sterke nok til å holde opp tyngden av tusen bedragelser og mye frustrasjon
En oppdretters arm klarer alltid å svinge vaskemoppen bære flere valper eller gi en hjelpende hånd til nybegynnere
En oppdretters ører er iblant røde og har en merkelig form, fordi telefonen har vært trykt mot øret en lang stund, ofte døv av all kritikk, men allikevel høres den minste lyd fra valpekassen.
En oppdretters øyer er røde og hovne av stamtavle-forskning og iblant blind for sine egne hunders feil og mangler. Men de er aldri så tydelige som når det kommer til andres hunder og leter etter den perfekte kombinasjonen.
En oppdretters hjerte er alltid på rett plass, det er ofte knust men slår hardt med håp for fremtiden.

2 kommentarer:

  1. Det er ikke akkurat det jeg ville sagt om deg Gunhild. Du var en hyggelig person helt til du sluttet å svare meg.. du sa du alltid skulle være der hvis det var noe.. men med en gang jeg fant ut at du ikke enda har registrert valpen jeg kjøpte av deg for ca to år siden (Mopsebos jennys sønn: Mopsebos Pedro)
    Jeg fikk en valp av deg som var over 5 mnd gammel og jeg tror du allerede viste at han kom til å få masse feil.. blant annet at han måtte operere ut melketenner.. og en operasjon nå for øynene i desember.. så jeg fikk en valp med arvelige sykdommer altså.. Takk for den! Nå skjønner jeg hvorfor du ikke svarer på telefonsamtalene mine.. Men som sagt jeg syns du var en hyggelig dame.. så jeg håper jeg hører fra deg snarest mulig ellers er jeg nødt til å gå til politiet. Jeg har snakket med advokat og han sier jeg har en enkel sak å vinne.. men jeg vil ikke gå så langt. Så vær så snill å kontakt meg på enten mail: Noubakht88@Gmail.com eller Tlf.: 4678 2424

    hjertelig hilsen Khashayar Noubakht og Mopsebos Pedro (Martin)

    SvarSlett
  2. høres ut for meg som om du bare er ute etter cash Gunhild.. sorry at jeg sier det.. men det virker sånn med alle de kullene du får.. OG IKKE SVARER NÅR DU HAR GJORT NOE FEIL SOM Å GLEMME Å REGISTRERE HUNDEN JEG KJØPTE AV DEG PÅ MITT NAVN!!!!!!! du kan bare slette kommentarene mine.. bryr meg ikke... men til jeg får svar så sletter jeg de selv..

    SvarSlett